Diensten

De totaaloplossing voor Auto Cleaning

Auto Cleaning Neef zorgt ervoor dat uw auto blijvend jong blijft met een Waxoyl Car Care behandeling. Aan de buitenkant krijgt de laklaag van uw auto door Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Door deze lakverzegeling is de lak beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. Door een grondige behandeling met Waxoyl 100+ blijft de laklaag diep glanzen en blijft de kleur behouden. Reinigen met een goede shampoo is voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten.

6page-img1
U.P.T behandeling voor het interieur

Het interieur van uw auto, caravan en camper beschermen we met de Waxoyl U.P.T. behandeling. Door een behandeling met deze bekledingbeschermer veroorzaken modder, as en snoep geen hardnekkige vlekken meer.

Waxoyl 100+

De lakverzegelingsbehandeling van uw wagen met Waxoyl 100+ is één van de beste beschermingen voor de lak van uw auto die verkrijgbaar is.

Polijstbehandeling

Een Waxoyl lakverzegelbehandeling wordt altijd gecombineerd met een polijstbehandeling en een lakreiniging. Bekijk onze prijzen voor een overzicht.

Special voor bedrijven die hun auto’s liever op eigen terrein houden, bieden wij de mogelijkheid om te plaatse de auto’s aflevering of showroomklaar te maken. Neefautocleaning kan maar wens het na volgende voor u omvatten;

Nieuw auto

– Ontvetten en wassen voertuig.
– Verwijderen plastic, verpakkings materialen.
– Reinigen velgen en banden.
– Reinigen interieur (uitzuigen)
– Reinigen van de ruiten binnen als buiten.
– Voertuig voorzien van een waxlaag.

Gebruikte auto

– Reinigen velgen banden-en wielkasten.
– Wassan. Lak polijsten (verwijderen wasstraat krassen en lichte krassen).
– Reinigen motorruimte.
– Interieur behandeling (uitzuigen , reinigen kunststof delen, diepstomen).
– Shamponeren zetels, vloerbedekking en plafond (reinigen stof en verwijderen vlekken) – Rubberren en kunststof behandelen.
– Reinigen van de ruiten binnen als buiten.
– Aanbrengen waxlaag.

Uiteraard zijn er vele werkzaamheden extra mogelijk, zoals;
Ontstickeren en verwijderen reclame.
Special polijsten,
(verwijderen krassen)
Verwijderen hars

Ontgeuren: (sigaretten of hondenlucht onaangename luchtjes in een auto, zijn weer vervelend maar kunnen worden behandeld door een zogenaamd ozonapparaat het verwijderen van nare luchtjes uit uw voertuig).

Steenslag verwijderen: (veel auto’s hebben op de kop en motorkap last van steenslag waardoor de lak wordt beschading en er een lelijke beschadiging zichtbaar wordt en ook nog eens kan gaan roesten).

Lakverzegeling: nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door onze specialisten “verzegeld” worden. Daarbij brengen we een gladde een transparante teflon beschermlaag aan.Die zorg ervoor dat de auto vele jaren zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen.Ook hier geld, kwaliteit, alles vooraf besproken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staat.