Neef Auto Cleaning

Over Ons

NEEF Autocleaning, hoogwaardige poetsbehandelingen

Neef autocleaning is een erkend autopoetsbedrijf. U kunt bij ons terecht voor het showroom-klaarmaken (reconditioneren) van uw auto. Als zakenman of vrouw is en mooi en schoone auto erg belangrijk.

Onze diensten

Omdat het poetsen en schoonmaken van interieur en exterieur geen prettige klussen zijn, kan utocleaning Neef u uitkomst bieden.Door een geavenceerde poetstechniek zullen de diepste kleuren in de lak weer naar boven worden gebracht.

Wagenpark

Neef Autocleaning heeft voldoende capaciteit om uw wagenpark perfect in beheer te nemen en geeft het de persoonlijke aandacht die het verdient.

Gaarne komen wij in contact met Uw organisatie en zijn wij bereid U e.e.a. persoonlijk nader toe te lichten omtrent de uitgebreide mogelijkheden.Niet voor niets kiezen gerenommeerde bedrijven steeds vaker voor onze diensten.

Het interieur wordt met een speciale techniek dermate gereiningd dat u het gevoel zult hebben in een nieuwe auto te stappen.

Wanneer u zicht bedenkt dat wij, afhankelijk van de staat van de lak en het interieur, vaak een volle dag nodig hebben om alle werkzaamheden perpect uit te kunnen voeren, dat begrijpt u dat “anderen”hetzelfde resultaat nooit binnen en paar uur kunnen realiseren. Neem gerust een kijkje op deze website.

Onze diensten